POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

AMC WEBSOFT SRL-D este o agentie de design web din Craiova, str. Împaratul Traian, nr. 4, avand CUI 37557540 si date de contact: telefon: 0722 489 174 si e-mail: contact@amcwebsoft.ro. Utilizeaza cookie-uri atat proprii, cat si de la terti, pentru a furniza vizitatorilor o experienta mai buna de navigare si servicii adaptate nevoilor si interesului vizitatorilor si clientilor sai. De asemenea, va informam ca site-ul este gazduit în web-server-ele proprii AMC WEBSOFT. Precizam ca nu vom solicita ori primi informatii, de orice natura, de la copiii sub 16 ani. AMC WEBSOFT se angajeaza sa respecte confidentialitatea datelor dvs. cu caracter personal. Vom trata toate datele personale furnizate de dvs. ca fiind confidentiale si vom prelucra numai informatiile permise de legislatia aplicabila. Aceasta nota de confidentialitate descrie politicile si practicile AMC WEBSOFT privind colectarea si utilizarea datelor dvs. personale si va stabileste drepturile de confidentialitate. Confidentialitatea informatiilor este o responsabilitate permanenta si, prin urmare, vom actualiza din cand in cand aceasta notificare de confidentialitate pe masura ce vom intreprinde noi practici privind datele cu caracter personal sau vom adopta noi politici de confidentialitate. In ceea ce priveste prelucrarea datelor bazate pe consimtamant (dupa cum este descris mai jos), va vom notifica orice modificare si vom solicita consimtamantul dvs. suplimentar.

Contextul legislativ
Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati prin utilizarea site-ului nostru in acord cu prevederile Regulamentului GDPR. Pentru mai multe detalii privind continutul acestei norme juridice, va rugam sa accesati urmatorul link: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

Cum colectam si folosim (procesam) informatiile dvs. personale?
Informatii personale pe care ni le oferiti:
Putem colecta, stoca si utiliza urmatoarele tipuri de date personale:
*informatii despre computerul dvs. si despre vizitele si utilizarea acestui site web (inclusiv adresa dvs. IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizarile de pagina si caile de navigare ale site-ului);
*informatiile pe care ni le furnizati atunci cand utilizati serviciile sau informatiile care sunt generate in timpul utilizarii acestor servicii ;
*informatiile continute in sau legate de orice comunicare pe care ne-o trimiteti prin acest site (inclusiv corespondenta cu noi, continutul comunicarii si datele asociate cu comunicarea);
*informatiile pe care le furnizati atunci cand achizitionati produsele/serviciile de pe site-ul nostru;
*orice alte date personale pe care ati ales sa ni le trimiteti.

Ce se intampla daca nu ne dati datele dvs?
Va puteti bucura de acest site fara a ne furniza datele dvs. personale sau consimtamantul dvs. Puteti chiar sa introduceti numai cantitatea minima de informatii (nume si informatii de contact) in profilul dvs. daca doriti si puteti sa va editati profilul in orice moment. Unele informatii personale sunt necesare pentru ca site-ul nostru sa va poata furniza serviciile pe care le-ati achizitionat sau le-ati solicitat si sa va autentificati, astfel incat sa stim ca sunteti dvs. si nu altcineva. Puteti gestiona datele comunicate de dvs. si va puteti retrage oricand acordul pentru comunicarea de marketing (publicitate). Retineti ca, daca nu ne dati datele dvs., cel mai probabil nu vom putea comunica cu dvs. si sa va furnizam serviciile descrise mai jos.

Scopurile utilizarii datelor dvs. cu caracter personal
Datele personale transmise prin intermediul acestui site si datele personale pe care le-am colectat de la dvs. sau de la terti sau din surse publice vor fi utilizate in scopurile specificate in aceasta Politica de confidentialitate. In functie de relatiile pe care le avem sau dorim sa le avem cu dvs., putem folosi datele dvs. personale in urmatoarele scopuri pe baza temeiurilor juridice prezentate mai jos:

Comunicari, bazate pe interesul legitim al AMC WEBSOFT potrivit art. 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul GDPR: daca ne-ati contactat prin intermediul acestui site sau in alt mod, va putem procesa numele, datele de contact, locatia si alte informatii pe care ni le-ati furnizat pentru a va putea raspunde la intrebari, pentru a organiza intalnirea, convorbirea telefonica sau alte comunicari;
Achizitia de produse, bazat pe contractul nostru cu dvs. potrivit art. 6 alin. (1) lit. b) din Regulamentul GDPR: prin achizitionarea de produse/servicii prin intermediul acestui site, sunteti de acord sa deveniti parte la un Contract, ale carui Termeni si conditii vor fi stipulate in contract sau aici. In acest caz, datele dvs. personale, cum ar fi numele complet, datele de contact, adresa, datele cartii de identitate, detaliile de plata (daca platiti) vor fi prelucrate de catre AMC WEBSOFT in urmatoarele scopuri: sa incheiem contractul privind produsul/serviciul achizitionat de pe site-ul nostru, sa livram produsul/serviciul la adresa indicata de dvs., sa incasam pretul produsului/serviciului achizitionat sau sa pastram informatiile dvs. atunci cand doriti sa renuntati la produsul/serviciul achizionat in acord cu Termenii si conditiile contractuale generale;

Puteti gestiona datele dvs. personale in contul dvs. personal.
Marketing si relatii publice, pe baza consimtamantului dvs. potrivit art. 6 alin. (1) lit. a) din Regulamentul GDPR: daca sunteti vizitator al site-ului nostru, putem procesa prin cookie-uri si semnalizatoare web adresa dvs. IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de referinta, durata vizitei, fisierele log, interactiunile cu site-ul nostru web si cu campaniile noastre online, datele colectate automat despre dvs. sau dispozitivul dvs. in conformitate cu aceasta Politica de confidentialitate, informatiile pe care le-ati furnizat prin intermediul formularului de site sau serviciile achizitionate (valoarea, data, surse de date, note si remarci) pentru a efectua cercetari de marketing si pentru a analiza caracteristicile vizitatorilor acestui site, pentru a evalua impactul comunicarii noastre de marketing si pentru a o adapta la tendintele detectate, pentru a planifica viitoarele noastre activitati de marketing, pentru a pregati analiza noastra de business, pentru a personaliza serviciile si comunicarile pentru dvs., pentru a orienta publicitatea sau pentru a oferi marketing direct a acelorasi sau a unor produse si servicii similare. De asemenea, daca sunteti abonatul nostru la newsletter, puteti primi materialele noastre de marketing, va putem procesa datele personale pe care ni le-ati furnizat pentru a distribui materiale promotionale, putem face anunturi despre adaugiri si modificari privind serviciile noastre, putem personaliza acest site si comunicarea noastra de marketing pentru dvs., va putem trimite notificari prin e-mail (de exemplu despre ofertele noastre), sau va putem trimite comunicari de marketing referitoare la activitatea noastra despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dvs.
Securitate, bazata pe interesul legitim al AMC WEBSOFT potrivit art. 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul GDPR: daca sunteti vizitator al acestui site, putem prelucra datele personale pe care le-ati incarcat, datele colectate automat despre dvs. sau despre dispozitivul dvs., in conformitate cu aceasta notificare de confidentialitate (de exemplu prin cookie-uri, semnalizatoare web) pentru a pastra acest site securizat impotriva fraudei, pentru protejarea drepturilor si intereselor AMC WEBSOFT si pentru protejarea drepturilor de proprietate intelectuala. Mentionam ca aceste informatii pot fi dezvaluite in scopul investigarii sau urmaririi penale.

Dezvaluirea si transferul datelor cu caracter personal
Informatiile pe care le colectam de la dvs. vor fi prelucrate in Spatiul Economic European si in afara Spatiului Economic European, in functie de scopul prelucrarii. AMC WEBSOFT se straduieste sa aplice garantii adecvate pentru a proteja confidentialitatea si securitatea datelor dvs. personale in timpul transferului si pentru a le utiliza numai in conformitate cu relatia dvs. cu AMC WEBSOFT si cu practicile descrise in aceasta Politica de confidentialitate. AMC WEBSOFT minimizeaza riscul pentru drepturile si libertatile dvs., prin faptul ca nu colecteaza sau stocheaza informatii sensibile despre dvs. In masura permisa de legile aplicabile in materie de protectie a datelor, putem divulga datele dvs. personale unor clienti (pentru implicarea in afaceri sau pentru a confirma calitatea inalta a serviciilor noastre), auditori, agentii, autoritati de supraveghere sau alti furnizori de servicii externe pentru a ne indeplini obligatiile contractuale. Vom indica in mod clar pentru dvs. fiecare destinatar de date daca este bine cunoscut in momentul initierii procesarii. Putem, de asemenea, dezvalui datele dvs. personale:
*pentru inregistrarea domeniilor comandate de dvs.;in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;
*in legatura cu orice procedura judiciara in desfasurare sau potentiala;
*pentru a stabili, exercita sau apara drepturile legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei).
Drepturile dvs.
Regulamentul GDPR ofera anumite drepturi persoanelor vizate. Aveti dreptul de a accesa si de a rectifica (corecta) inregistrarea datelor dvs. personale prelucrate de noi daca acestea sunt inexacte. Ne puteti solicita sa stergem/modifica aceste date prin completarea unui tichet  sau folosind formularul de contact cu subiectu "Stergere" sau "Modificare" date personale, sub rezerva anumitor exceptii. De asemenea, ne puteti solicita incetarea utilizarii datelor dvs. in scopuri de marketing direct. Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de protectie a datelor daca aveti ingrijorari cu privire la modul in care va prelucram datele dvs. personale. Cand este fezabil din punct de vedere tehnic, vom putea – la cererea dvs.- sa va furnizam datele personale sau sa le transmitem direct unui alt operator. Daca accesul nu poate fi furnizat intr-un interval de timp rezonabil, va vom furniza o data la care informatiile vor fi transmise. Puteti solicita, de asemenea, informatii suplimentare despre: scopul prelucrarii, categoriile de date cu caracter personal vizate, care a fost sursa informatiilor si cat timp vor fi stocate. Daca doriti sa executati oricare dintre aceste drepturi, va rugam sa contactati responsabilul nostru pentru protectia datelor la adresa contact@amcwebsoft.ro, oricand. AVERTIZARE! Va rugam sa va exersati cu intelepciune drepturile si sa retineti ca abuzul de drepturi va poate atrage raspunderea. Datele de contact ale autoritatii nationale de protectie a datelor cu caracter personal sunt urmatoarele: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336 Pagina de internet:http://www.dataprotection.ro Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro Telefon:+40.318.059.211; +40.318.059.212 Fax: +40.318.059.602


Pastrarea datelor cu caracter personal
Datele dvs. personale sunt stocate de catre AMC WEBSOFT pe serverele sale. Datele cu caracter personal pe care le prelucram bazate pe consimtamantul dvs. vor fi pastrate pentru perioada nelimitata de timp (sau pana cand consimtamantul este revocat), cu exceptia cazului in care cerintele legale aplicabile prevad altfel iar acest lucru este necesar pentru scopul prelucrarii. Daca nu ne-ati furnizat acordul dvs. pentru prelucrarea datelor sau ati revocat acordul, vom stoca numai date minime despre tine (numele complet, datele de contact, referinte si note) pentru statistica si necesitatile de raportare sau in masura justificata pe baza unui alt temei juridic, cum ar fi interesul nostru legitim. Fara a aduce atingere celorlalte prevederi ale acestei sectiuni, vom pastra informatii si documente (inclusiv documente electronice) care contin date cu caracter personal:
*in masura in care suntem obligati sa facem acest lucru prin lege;
*in legatura cu orice procedura judiciara in desfasurare sau potentiala;
*pentru a stabili, exercita sau apara drepturile legale (inclusiv furnizarea de informatii altor persoane in scopul prevenirii fraudei)

  • 0 utilizatori au considerat informatia utila
Raspunsul a fost util?

Articole similare

POLITICA PRIVIND COOKIE-URILE

1. Ce sunt cookie-urile? Un cookie este un fisier text, de mici dimensiuni, pe care un site il...

Politica de trimitere a e-mail-urilor

Pentru fiecare domeniu gazduit exista o limita de 100, 200 sau 250 de email-uri ce pot fi trimise...

METODE DE PLATA

Cum cumpar produse de pe site-ul AMC WEBSOFT?AMC WEBSOFT SRL-D vinde online produsele sale prin...

TERMENI SI CONDITII

Conditii generale de utilizareUtilizarea site-ului este posibila numai in situatia acceptarii...

Powered by WHMCompleteSolution